28 juni 2012

Det är VARMT i Turkiet. För andra dagen i rad har vi haft 40 grader. Vindarna som blåser känns som en hårtork. Det är varmt i poolen 32 grader. Jag är en badkruka men jag badar ofta och det svalkar inte det minsta.

Jag klagar inte, jag älskar värmen och solen men till och med jag kan hålla med om att det gott och väl räcker med 30 grader. Jag tror att vi fått de 10 grader extra som ni saknar hemma :p

För övrigt är halva grejen med semester att man slipper tänka på vilket väder det blir (solen skiner alltid här), vad ska vi göra idag? vad ska vi äta idag? städa, handla, diska, tvätta, plocka….

Här kommer några bilder från de senaste dagarna

Förresten så var vi med om en jordbävning häromdan. Riktigt otäck känsla faktiskt. Tex och jag låg på mage och solade då solstolen plötsligt ruskades om ordentligt. Jag tog för givet att det var Chrille som ruskade men ingen var där. Det var fler än vi som kände av det. Jag skulle inte vilja vara med om en kraftig jordbävning. Fy vad hemskt!

3 reaktioner på ”28 juni 2012”

  1. Heej! Fina bilder, ni ser ut att ha det härligt =) Såg att du vart konstant online på msn några dagar. Har du det kopplat till telefonen? Tänkte jag såg på aftonbladet nån som kom hem och fick megaräkningen för att telefonen vart uppkopplad till internet. Men du är ju så teknisk så du har säkert fixat de 🙂 Haa det superbra! /Therese

    1. Nej då det är ingen fara. Har all roaming och datatrafik spärrad för utlandet. Loggar däremot inte ut från ebuddy och har bara åtkomst när jag hittar ett trådlöst nät 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *