Regelbunden dammsugning

När väggen och laminatgolvet väl var borta var det dags att riva ut den gamla korkmattan. Fy sjutton vad äckligt den luktade. Tex drog iväg och hämtade en mattstripper och den har till och med glamourmorsan kört runt med. Klädd i kjol och en dassig tischa :woot:  Synd att jag inte har nån bild på det.

image

Det var svettigt och varmt och när vi var klar tog jag mig ett glas sockerdrickssaft. Mmmm det får mig att minnas mina somrar som barn.

image

Så ska man då bestämma vad man ska ha istället för golvet som låg där. Jag har varit inne på en heltäckningsmatta. Varmt och mysigt. I skötselanvisning för heltäckningsmatta står det

Regelbunden dammsugning

Då är frågan – Vad är regelbundet?

Varje dag eller? Varannan dag? Varje vecka?

Vad tycker och tror du?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *