Vad annars kan man göra

Semester och regnväder. Som gjort för att shoppa för det finns liksom inget annat att göra :whistle: Jo man kan städa och det har jag minsann gjort. Det var välbehövligt och det blev fint. Bara resten kvar nu då.

——————————————————————

Vi skulle spela minigolf idag men det var ju bara att glömma.

——————————————————————

Åkte till posten Marielund för att hämta ut mitt nya körkort men där var det så klart sommartider och stängt mellan 10:30-15:00. Det var INTE öppet när Malin och jag var där.

——————————————————————

Tog en tur till Owes med Camilla Z. Med tanke på alla mygg i lördags kände vi att dessa byxor vore passande.

image

Eller en sån här fin hatt….

image

Nej men jag köpte lite nya bunkar och har faktiskt kastat dom fula, ruttna röd-orange aktiga jag haft sen jag var 20. Nu blev det nya fina i rostfritt.

———————————————————————–

För övrigt klias det på hela kroppen så nu ska jag köra en luskamning igen. Man vet aldrig, det kanske bor en liten rackare i mitt burr också. Hur kan det annars klia så mycket? Inbillning? Nej, det kan jag aldrig tro :woot:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *