Hockeybilder

Anton tycker att det är roligt att kolla på bilderna i min blogg och då väljer han kategorin hockey. Igår muttrade han lite och tyckte att det var för dåligt att jag inte kommer med några ny bilder.

Det är sant, det var länge sen. Jag har haft en period då jag inte fotat så mycket. Det går upp och ner med lusten samtidigt som det kan kännas tjatigt med all hockey men å andra sidan är det en stor del av vårt liv.

I början av förra veckan gjorde Anton illa foten och fick faktiskt stå över en träning, till hans stora besvikelse men har man satans ont så har man. Resten av veckan har han tränat men inte i mål för då har det gjort för ont. Utespelare har funkat så igår spelade han ute när dom mötte Skutskär.

Han spelade med nr 13 på ryggen och var kapten för dagen. Han vill gärna alltid vara kapten men som hockeymålvakt får man inte vara det.

Dom vann stort med 15 eller 16-1. Kul att killarna fick en vinst efter flera förluster men det är roligare en se en jämn och spännande match. För Anton gick det jättebra och han gjorde faktiskt 7 poäng, 4 mål och 3 ass.

Det var kul att se att hela laget spelade pucken och det ger resultat.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *