Julstress?

I vårt hus är det lugnt. Granen är uppe, inte universums snyggaste och en och annan svordom kom när ljusen skulle i gran. Vilket trassel men granen står där och klapparna ligger där under.

En och annan tomte står utställd och stjärnorna lyser i fönstren.

Idag åker vi hem till syrran som tyvärr inte är med imorgon på julafton. Det gör inget, huvudsaken är att man ses och om det är dan före dopparedan, dopparedan eller nån annan dag spelar inte så stor roll.

Jag vill i alla fall inte att nån av alla barn eller andra runt oss känner sig stressade och tvungna att ses på just julafton.

Jag har inte skickat några julkort i år heller. Nästa år ska jag tamej sjutton göra det. Det är himla kul att få kort i brevlådan. Härom dagen fick jag ett speciellt från en vän som jag inte träffar så ofta längre men vi tänker på varandra och när vi pratar känns det som det var igår.

Med det vill jag önska Er Alla en

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.