Å bilen går bra?

Grym slappardag idag. Blev en macka till lunch vid halv 4  😕

Tex åkte och spelade biljard och jag åkte till Antons innebandyträning. Trots att Anton och Isac varit med varandra hela dagen ville dom fortsätta efter träningen så Camilla och jag åkte förbi Donkens drive-in.

Kör från ena fåniga luckan till den andra och när jag ska få min mat startar inte bilen!!!!! Kan inte få ner rutan. Men gud, vad gör jag nu? Vred om nyckeln tusen gånger…. men starta nu då!!!!

– Anton, hoppa ur och hämta maten!

I bilen bakom sitter Camilla, Isac och Meja och asgarvar. Alla lampor på bilen blinkar, bilen låter helkonstigt och Anton piper runt och klämmer in sig mellan bilen och luckan och får tag i maten.

Panik! Hade dom inte varit där hade jag varit halvt eller HELT hysterisk. Jag hade förmodligen ringt Tex i stan ungefär som om han skulle komma och knuffa mig.

Bilen lät verkligen helfläng, inte alls som att det vore dåligt batteri och den lät bara konstigt när jag trampade ner kopplingen.

Camilla knuffade mig till parkeringen och där fick bilen helt enkelt stå. Anton och jag hoppade in i Camillas bil. Vi åkte hem till dom och åt maten i lugn och ro.

Jag fick en kopp kaffe och sen kom Tex och hämtade oss. Vi körde tillbaka till Donken och han startade bilen så fint med startkablar. Hade jag aldrig klarat. Förlåt pappa, jag borde kunna men jag kan inte   😛

Tur att inte Malin var med för hon hade förmodligen skämts ihjäl, hehe.

image

Ja, jag står på handikapp parkeringen men det var verkligen en NÖDsituation.

1 reaktion på ”Å bilen går bra?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *