Ett datum att ringa in

Fredagkvällen hos Tobbe och Ullis var otroligt trevlig, ja vi hade helt enkelt skitkul!

Jag väljer mina tillfällen då jag festar till och fredagens fest var årets första tillfälle och årets näst sista  🙂

Strax före 3 på natten passerade vi Åbyvallen, det blåste nordanvindar och snön föll vågrätt. Jag undrar om det inte sprang en isbjörn på fotbollsplan men det var bara vi och tidningsbudet som var ute.

Igår vågade jag knappt öppna ögonen och känna efter hur jag mådde med det var lugnt, ingen huvudvärk, jag var ärligt talat helt chockad  😮

Trött var jag men det kan jag leva med…..

Vi åkte på innebandy i Sandviken och sen åkte vi till Chrille och Milla. Tex och Chrille intog soffläge medan jag och Milla kröp ner under  en filt i sängen och kikade på tv. Vi åt god mat och bara slappade.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.