MoraParken Cup U-11

Helgen i Mora har fantastiskt mysig och trevlig. Ett gäng mammor och syskon i en fin stuga. Vi har sett massor av hockey och glada, goa killar. Malin har åkt slalom med Fam. Helsing i Gesunda och tyckte det var sjukligt kul  😀

Resultaten har varit upp och ner men jag tror killarna var mest nöjd efter vinsten mot Brynäs.

Malin tyckte det blev lite konstigt. Pappa-son match, brorsa-brorsa match  😛

Lördag kväll åt vi tacos tillsammans i stugan innan vi gick till ishallen och såg Mello på storbild. Spelarna i Nacka och Alingsås måste tyckt vi Valbomammor var fullständigt tokiga när vi tog i och sjöng för full hals

En riktig jävla schlager

Killarna fick spela match om 5:e – 6:e pris mot Alingsås och vann matchen. Själv drog jag in högvinsten i lotteri och kammade hem en NHL-tröja. Jag blev överlycklig, inte för att jag tänker använda tröjan men det var så kul att vinna och Anton är nöjd som fick den.

Vi stannade kvar och såg Brynäs spela mot Mora i match om 3:e – 4:e pris. Mora vann den matchen och hela cupen vanns av Nacka som var helt obesegrade.

Hoppas, hoppas vi åker dit nästa år igen.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *