Smarta listan

I vår familj har vi ingen lista där vi skriver upp vad som ska handlas. Hälften glöms och många gånger handlas det dubbelt. När jag märker att något är slut tänker jag att jag ska säga till Tex eller så tror jag att jag gjort det. Eller så har jag sagt det och Tex glömmer vad jag sagt. Ostrukturerat – jag vet.

Jag har hittat världens bästa app smarta listan. Jag skriver in i min telefon vad som behövs och sen delar jag listan som poppar upp i Tex telefon. Enkelt och Skitsmart!

Vill man kan man göra avancerade listor men vi kör den enkla vägen. Allt han skriver eller tar bort synkas med mig och tvärtom.
image

 

1 reaktion på ”Smarta listan”

  1. Ha ha smart app…
    Jodå, det var en helt fantastisk vecka. Tror inte att jag någonsin vill åka på en sol och badsemester igen… ;D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.