Längtan

Känns himla bra att påsken är tidig i år. Som jag längtat efter ledighet. Ledig 4, jobba 2, ledig 4. Härligt!

Veckan har gått i en rasande fart (som vanligt)

Anton har varit hos Rasmus varje dag efter skolan. I Häcklinge finns det fortfarande is och där har dom nött. Dom har nog kört 12 timmar is sen i lördags.

Malin har trots sin oerhörda skräck att prata inför grupp haft ett föredrag inför hela klassen. Jag tror jag är lika stolt som henne. Hon gjorde det och hon gjorde det bra. Hon växte nog några centimeter där  🙂

Själv har jag varit till kiropraktorn och knäckt till ryggen efter min vurpa i lördags. Jag har besiktat bilen som inte gick igenom för bromsskivorna var dåliga. Jag har varit på yoga och jag har shoppat på köpis. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *