På Bettet

Ser fram emot kvällen då Milla och jag ska gå på fars – På Bettet på Folkets Hus i Sandviken.

Handlingen kretsar kring ett pensionerat radhuspar i Sigtuna. På Mårtensafton ska deras prästvigde son Anders komma på middag och presentera sin flickvän Jenny, som är dottertill den beryktade ärkebiskopen Lennart Venberg.

Sonen Anders upptäcker att föräldrarna fått skrämmande personlighetsförändringar under en körresa till Rumänien. Vad hände egentligen vid den sista konserten på slottet Bran?

Kommer ärkebiskopen acceptera Anders och hans märkligt bleka föräldrar? Kommer den påträngande grannen och hans dominanta fru Hedvig att gå hem någon gång? Vad finns egentligen i gillestugan och vem spelar på familjens ostämda orgel?

På Bettet ger dig svaren och suger skratten ur dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *