Dags att tänka på refrängen

Gyllene Tider med Milla och Helena.

Det gick så smidigt att komma in, väl inne tyckte vi att vi skulle se hyggligt bra utan att behöva kikare. Vi masade och ganska långt fram mot scenen men ändå på ett behagligt avstånd.

Det vi inte såg var hur många människor som fylldes på bakifrån. Det var väl vi och typ 12000 till.

Förresten så började det hela med Linnea Henriksson. Om man säger så här, det är inte min klädstil, det är inte min smak av scenframträdande, det är inte min musiksmak. Nu var jag snäll, hade kunnat sagt det där med helt andra ord….. Tur att inte alla är lika här i världen  😛

Därefter blev det en ganska lång väntan innan Gyllene Tider äntligen klev in på scen.

Det var bra, det var riktigt bra. Ni som inte var där missade faktiskt nåt.

Dom spelade länge och många låtar men däremellan ska det sägas Tack och Hej, kliva av scenen en stund så ska man klappas in. Känns lite jobbigt för oss som är så unga. Riv av alla låtar så är det klart sen  😉 Jobbigt att stå i flera timmar, tur vi får sitta på allsången imorgon. Det är Tuffa Tider…..

Det var en helt fantastisk kväll!

 

1 reaktion på ”Dags att tänka på refrängen”

  1. Skoj med konsert. Man kan ju undra varför man måste vänta så länge på att artisterna ska komma ut på scen. Likadant med Justin Bieber som jag och dottern såg. Vi väntade nog över en timme tror jag. Vad gör dem i logen liksom??

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *