1 år igen då

Då har ett år till passerat, jag är numer 42…. 42…. 42…. ja det känns bra. Bryr mig egentligen inte så mycket. Har mest full sjå att komma ihåg hur många år jag egentligen är  😛

Jag sov till 10 idag, å vad skönt det var. Sen har familjen varit på olika aktiviteter mest hela dagen. Tex har varit på möte, Anton på ishallen och Malin har jobbat. Nu har vi precis kommit hem från hallen igen. Så fort Tommy Sjödin cup var över var grabbarna ute på isen för att friåka.

Tänk så många ”kändisar” man kan träffa på ishallen en lördag kväll. Riktigt nice faktiskt.

Något firande av mig har vi inte hunnit med. Vi har fortfarande inte hittat en dag närmaste veckan då ALLA kan vara med. Vi får väl se hur det slutar  🙂

 

1 reaktion på ”1 år igen då”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.