Summering Ullared

Efter dag 1 tog vi våra väskor och traskade iväg till campingen och vår stuga men här får nog Boris ta och shapa upp lite.

Inte en skylt var vi skulle gå och vi gick och vi gick fel. Vi hamnade på en obelyst gångväg till badplatsen  😮

Nåväl, vi kom fram till slut, till en jättefin liten stuga där vi efter lite gotta och Idol somnade som slakt.

06:30 igår morse ringde alarmet. Kändes verkligen som jag varit på årets fest men efter en dusch kändes det lite bättre. Nu fick Boris en shape till. Duschen, den strilade som ett sommarregn. Tur att jag inte tvättade håret för då har jag stått där än  😉

Jag åkte dit i mysbyxor med tanke på den långa bussresan, kändes fint att man skulle få ta på sig ”riktiga” byxor och känna sig normal igen. Jag rafsade igenom väskan efter duschen….

Men var är mina byxor?

Dom hade jag tydligen lämnat kvar hemma så jag fick minsann loda runt i mjukisar en dag till. Jag gillade Helenas kommentar

Det hade kunnat vara värre, det hade kunnat vara jag

Vi tog shoppingbussen bort till Gekås, lämnade väskorna på bussen och gick in UTAN kö. När vi kom ut ca 2 1/2 timme senare ringlade kön lång. Har väl aldrig sett på maken, den var säkert en kilometer lång. Jag vette sjutton om jag stått i den kön för att komma in.

Kl 00:05 var hemma i Valbo igen. Det var en trevlig resa, det var verkligen en upplevelse och jag är glad att jag gjorde den. Bussresan gick över alla förväntningar.

Så till den stora frågan…… Kommer jag att göra det igen?

Tveksamt kan jag säga. Man ska aldrig säga aldrig och har jag vägarna förbi (när jag nu skulle ha det) så kommer jag förmodligen att åka förbi men en sån här bussresa tvivlar jag på att jag gör igen  🙂

PS, Såg varken Ola-Conny eller Morgan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *