Blev det nåt shoppat?

Det har som vanligt varit en hektisk vecka. Inatt hoppas jag sova betydligt lugnare och mer avslappnat än jag gjorde natten till idag.

Kl 01 klev jag upp och stoppade i bettskenan som jag inte har använt på flera månader. Käkarna var hur spända som helst. Varför? Malin opererade sig igår. Man är inte skitstor på jorden när ens barn sövs. När ögonen faller ihop har jag jag mycket svårt att hålla tårarna tillbaka. Nu har jag ändå varit med om totalt 6 operationer på mina 2 barn och jag är lugnare nu än första gången.

Det gick i alla fall jättebra, både för mig och för Malin ♥

I onsdags var mamma och jag till köpis och shoppade lite. Inte en pryl på rea men det var inte så oväntat.

Jag köpte en klänning och en cape/poncho. Capen ska jag ha på jobbet. Lätt att hänga över axlarna när det är kalla vinterdagar. Det blev en indianmodell  😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.