1 november 2013

I mitt händelserika liv händer….. typ ingenting.

Ibland önskar jag att mitt sömnbehov vore mindre så jag hade mer vaken tid och ibland känns dom som jag skulle kunna lägga mig kl 18. I och för sig inte så konstigt om man inte gör nåt. Ibland orkar jag bara inte, det kan vara grymt skönt att bara sitta i soffan och döa.

Förresten längtar jag efter vår nya soffa, undrar hur lång tid det gått? Snabb check – den 15/10 så 2 veckor har redan passerat  🙂

Imorgon hoppas jag att solen skiner så dammet syns så tydligt att jag inte kan låta bli att städa.

Tack och lov är oktober över, hoppas november går lika fort. Det är den absolut värsta månaden på hela året. Varför stryker vi inte bara den från almanackan?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *