Lite besviken

Idag gjorde jag ett välbehövligt besök hos kiropraktorn, herregud vad hårt det satt. Räcker inte med en gång här inte, nytt besök inbokat på fredag. Inte konstigt att jag hade så ont i lördags kanske….

När jag gick därifrån passerade jag AF och där innanför rutan ser jag Camilla. Fick värsta lusten att ställa mig och hoppa och tokvinka. Tänk att man kan få såna känslor  😀 Nu gjorde jag inte det, jag stack bara upp huvudet med ett leende på läpparna.

Har svårt att tro att hon skulle kunna hålla sig för skratt inför sitt besök om hon sett mig studsa som en galning utanför.

Nu är det 6 veckor sedan vi beställde soffan. Idag kunde jag inte hålla mig från att ringa och höra om den är på G. Blev oerhört besviken när jag får svaret att den är bekräftad till 20 december. Det är flera evigheter dit, närmare bestämt ca 9 veckor från beställning.

Hon trodde ändå att vi kunde räkna med att få den vecka 50 och det är ju bättre än vecka 51. Tålamod!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *