Min praktiska sida

Igår ringde Mio och talade om att soffan kommit och idag körde dom hem den till oss  😀

Allt kom så klart i delar och fötter och diverse andra grejor ska skruvas på.

Var är min praktiska sida? Jag fick en mikromillimeter av pappas praktiska kunskaper medan syrran fick resten. Jag fick den teoretiska sidan av mamma och mycket kan man läsa sig till men inte att praktiskt skruva. Urgh%&!!? Vad trökigt det är. Jag måste nog träna upp mig på det. Ikea passar mig perfekt där Ikea gör halva jobbet och jag gör halva jobbet.

Jag vill så gärna göra det själv men ibland går det inte. Tur att jag har en karl som också är praktisk av sig  🙂

2 reaktioner på ”Min praktiska sida”

  1. Så är det Ewa, felet är att du har karl. Utan en sån har man inget val annat än att skruva, borra måla skotta klippa gräs mm 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.