Den ena medför det andra

Mellan hockey och innebandymatcher har vi farit runt på Mio, Ikea och Oves. Köper man en sak medför det oftast en massa annat. Så även efter vårt soffköp.

Jag är helnöjd med soffan. Den är superskön och stor, nästan så vi måste SMS:a varandra om vi sitter i varsitt hörn. Annars får man ropa högt  😛

Vi har köpt ny matta, nytt bord och ett nytt skåp.

Tex har en revbensfraktur och kan/får inte bära så jag bubbar, bär och skruvar. Jag kan inte vänta i 6-8 veckor på att han ska vara fit for fight.

I alla fall så köpte vi skåpet på Ikea och rushade hem. Jag skruvade så jag var alldeles svettig. Kass på använda skruvdragare så jag handskruvar. När jag öppnar kartong 3 och kommer till de 2 sista skivorna är de skadade och de var inga små skador kan jag säga. Pust! Vardagsrummet såg ut som ett bombnedslag och vi var på väg till Söderhamn på innebandymatch. Roddade om så Anton fick åka med Thysells så vi kunde åka tillbaka och byta skivorna sen upp till Söderhamn och hem igen.

Tack och lov hade dom fler hemma och nu har jag skruvat nästan klart. Jag får inte dit dörrarna själv och Tex fixar det inte med sin ledbrutna kropp.

Aja, det löser sig. Imorgon kanske det går bättre.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *