Hårt spel och inget kaos

Jag var helt inställd på kaoset jag skulle uppleva när Tex och jag åkte till Köpis vid lunchtid. Vi var verkligen tvungen att åka dit. Kö från rondellen var självskrivet men icke  😮 Helt chockad! Parkering fick vi och visst var det mycket folk men inte värre än vilken helg som helst.

Kan fortfarande inte förstå det men det kanske är så att många får lön imorgon……. Tur att inte jag behöver åka dit då  🙂

Vi åkte hem till Thysells och blev bjuden på mat. Idag blev det inget kortspel, det blev curlingmatch. Hårt spel, blev nästan svettig, många diskussioner om vem som skulle ha poäng och framför allt – MÅNGA skratt!

Milla och jag vann….. en match och Tex & Chrille vann 2.

image

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *