Året 2013

Så har ett år till passerat. Ett år som har varit jättebra. Till stor del har det med att göra att jag bytt jobb. Det sista halvåret har bara rusat förbi. Klart det varit jobbigt med allt nytt men samtidigt roligt och det känns så bra varje dag jag åker den korta sträckan till jobbet. Hoppas det håller i sig  🙂

Vi har bott i Valbo i 14 år, herregud 14 år låter som en evighet. I år – 2014 fyller Malin 18 år och Anton 12. Ja tiden går fortare än man tror.

Det jag skulle önska inför 2014 är mer tid, vaken tid, ledig tid. Tid för att hinna träffa alla jag skulle vilja träffa. Hur jag än vrider och vänder på det har dygnet bara 24 timmar.

Det mesta av vinterhalvårets tid går till hockeyn. Det tar mycket tid men det är rolig tid och jag träffar en del av mina vänner.

Sommar är min favoritårstid och sommaren 2013 var fantastisk.

Milla och jag har hunnit med ett antal evenemang under året och jag hoppas det blir minst lika många i år.

Vi har gjort en och annan resa. I år blev det både Medelhavet, stuga och husvagn. Jag vet inte vad jag tycker är bäst men det blir en tripp med husvagn i år igen  🙂 och då lovar jag att det blir ett STORT bord.

Gott Nytt År!

1 reaktion på ”Året 2013”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *