Västerås T o R

Idag spelades 2 matcher i MHL – Västerås. Hade på ett sätt ingen lust alls att åka i spöregnet men det gjorde jag.

Camilla G och jag bestämde oss för att åka iväg och fika innan matchen började. Vi hittade ett köpcentrum och rätt vad det är säger Camilla att där finns ett Lager157. Hade jag ingen aning om men vi gick så klart in.

Hittade jeans som vi var tvungen att prova. Oj vad svettigt det var när man var klädd för att stå ute. Av med byxor, långkallingar, mössa och jacka. Ja och i efterhand var det värt att prova.

Jag köpte 2 par jeans till mig själv och ett par SVEA-mys till Malin och en tröja till mig själv. Riktigt nöjd med Västeråsresan  😛

Nån fika hann vi inte med, vi slängde i oss en burgare på Max samtidigt som vi läste liveuppdateringen på Aftonbladet om skidorna.

 

Tillbaka till den 3-väggade hallen där Valbo mötte Västerås i första matchen. Den slutade med förlust 4-2 och den andra var mot Enköping. Den slutade oavgjort 3-3 och båda matcherna var riktigt tuffa.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *