Avicci

Nån gång i höstas, känns som evigheter sen sa Malin att hon ville gå på Avicci. Ungdomar har inte jättebra planering och innan dom bestämt sig om när, var, hur så var biljetterna slut för länge sen.

Så skulle det släppas biljetter till extrakonserten och jag lovade Malin att gå in och köpa biljetterna som skulle släppas kl 09:00. Typ exakt kl 9 kom jag på det och stressade in på Ticnets sida där jag naturligtvis blev placerad i kö. 09:15 släpptes jag in och då var ALLA biljetter slut  😡

Nu ville hon så gärna gå så jag köpte svindyra biljetter på nån andrahandsshop.

Idag var det då dags för Malin och hennes kompisar att åka till Stockholm. Jag kände mig lätt stressad över att dom inte skulle komma in på sina biljetter. Tänk om jag blivit lurad….. nu för tiden skriver man ut sina biljetter själv och vad är det som säger att biljetten inte skrivs ut flera gånger. Då är det liksom den första som passerar som kommer in, eller?

Så ringde hon mig

mamma – vi kom inte in på biljetterna

Panik!!!! 

Men tack och lov så skojade hon med mig, inte för att dom kommit in än för dom stod fortfarande i kö men jag bad henne höra av sig så fort dom var inne och det gjorde hon. Dom var inne, puh.

Hoppas tjejerna får en toppenkväll!

avicii14_640x640

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *