MelloFinal Live

Tågresan till Stockholm gick hur bra som helst. Väl framme checkade vi in på Royal Viking och gick sedan ut på stan en sväng. Men var sjutton kommer alla människor ifrån? Malin köpte en skinnjacka (mamma betalade) och jag köpte ingenting.

Vi åt middag med Familjen Thysell på Jensens Böfhus. Riktigt gott och till efterrätt tog ”barnen” ät-så-mycket-du-orkar-glass och Malin gjorde värsta vurpan och ramlade nästan i famnen på en servitör  😀 Pinsamt! PInsamt!

stockholm

Vi tog pendeln till Solna. Smått förvirrade om vi skulle kliva på rätt tåg sprang vi på Maria, Petra, Emma och Moa. Vår förhoppning var att dom skulle vara mer rutinerade men nja, kanske inte så rutinerade. Vi kom rätt i alla fall och följde strömmen i vänsterfil till Friends Arena. Maria har långa ben så det gick undan vill jag lova. Var alldeles svettig när vi var framme  🙂

Mellofinalen var BRA men jag tycker inte att rätt låt vann. Min röst låg på Ace Wilder. Sannas framträdande live var riktigt bra men jag höll i alla fall på Ace. Malins favvo var Alcazar men hon har bara Avicci i färskt minne och ingenting slår väl det.

mello

I morse ställde jag alarmet på 08:00 för att se Valbos match på LiveArena. Den matchen vann dom men i övrigt har det varit en tuff cup för grabbarna. Sonen har jobbat hårt i mål då Edvin inte varit riktigt pigg. Anton är helt nöjd med sin insats och har haft jätteroligt i helgen.

Malin och jag shoppade vidare innan vi tog tåget hem igen. Här hemma ekar det fortfarande och köksbordet är min plats just nu. Längtar lite efter soffan faktiskt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *