Parashooting

Vi gick till Grecian Bay så Anton, Malin och Edvin fick åka parashooting.

Tanken var att Camilla och Elsa skulle åka med i båten men Elsa ville inte så Tex säger till mig

– Åk med du morsan

och vad gör jag? Kliver i båten…..

Så länge båten står still går det bra. Vi åkte ut från hamnen och sen ringer telefon, då vänder han båten och åker tillbaka för att hämta upp 3 till. Kände att jag hade god lust att kliva ur men det vore ju taskigt mot Camilla.

Väl ute skickades ungarna upp i luften, långt upp tror jag, kunde knappt titta eftersom jag hade full sjå att hålla i mig i båten.

Jag önskar verkligen att jag skulle kunna njuta av båtturen. Luta mig tillbaka och titta på den underbara utsikten men jag kan inte. Det är en vidrig känsla. Efter den evighetslånga turen var jag öm i handen som jag krampaktigt hållt i med och torr i munnen så jag knappt kunde svälja.

Ungarna var SÅ glada och nöjda och tyckte det var kul! Tur det  😀

Lyckades i alla fall få till några kort, hur nu det gick till  😛

parashooting

1 reaktion på ”Parashooting”

  1. HAHAHA…nu du, syster yster! Nu har du inget att skylla på längre! Har du åkt med en sådan båt utrikes…då kan du nog få ner ändan i lugna La Favorita också! ;))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *