Packa om igen

Jag har frusit mig igenom veckan. Värmen är påslagen och extrafilten ligger i sängen.

Känns som att jag bara tvättat hela veckan. Hinner ju ingenting på helgerna då vi aldrig är hemma och eftersom man jobbar hinner man inte köra så många maskiner per dag.

Strykningen har jag fortfarande inte prioriterat bort.

Vi packar för en helg i Nora och Örebro. Länscupen står på schemat och vill du veta hur det går kan du göra det HÄR

För X antal år sedan var vi på samma cup med Marcus och Alex men då spelades gruppspelet i Hallsberg.

Herregud, när jag tänker efter har vi varit på SÅ många cuper i både fotboll och hockey i så många olika städer. Det största minnet jag har från den cupen var att Malin och jag åkte till äventyrsbadet tillsammans  🙂

Vi får väl se hur det går i Nora…..

nora

2 reaktioner på ”Packa om igen”

  1. Hej. En liten fråga, hoppas du kan hjälpa mig;) googlade lite bilder på insektsbett o bilder på din blogg kom upp. Min dotter har fått konstiga utslag över hela kroppen( andra gången nu) å inga verkar veta va det är, så fick googla lite o såg dina bilder( tagna 2011) men tänkte ändå höra om du fick reda på vad det va för bett o om du kom ihåg? Ser ungefär ut som betten på min dotter. Hoppas på svar:) mvh j

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.