Allt som inte är stulet….

Jag har haft en ceriserosa kofta som helt plötsligt försvann. Ja det måste ha varit någon gång i slutet av sommaren.

Jag har verkligen saknat den och jag har tjatat på syrran, Malin, mamma och vänner. Jag har efterlyst den på Facebook men INGEN har sett den. Jag har letat igenom väskor och alla möjliga konstiga ställen. Mycket märkligt för en rosa kofta syns, det är ju inte som en svart som bara försvinner i allt annat svart.

I morse låg den helt plötsligt bredvid min säng  😮

Ringde Malin och frågade var hon hade hittat den. Jag tog för givet att den legat inne på hennes rum hela tiden men hon fattade ingenting. Vad pratat du om liksom…..

Då var jag tvungen att fråga Tex för nån annan kunde det inte vara. Den har hela tiden legat i hans garderob mellan hans tröjor. Om det är han eller jag som lagt in den där utan att ha sett den vet jag inte men nu är den tillbaka och glad är jag för det.

Jag säger som Camillaz

Allt som inte är stulet kommer fram

rosa kofta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *