Bra dag – vilken entré

Inte min dag idag, på nåt plan kan jag säga…..

Av någon underlig anledning öppnade jag locket på min matlåda innan jag gick upp till lunchrummet. Varför gör man det?

Går 3 steg upp i trappen och helt plötsligt ligger jag raklång. Matlådan flyger och alla goda kycklingbitar ramlar ut i trappen. Drog en harang, hämtade papper, städade upp efter mig och åt sedan det lilla riset, såsen och den ynkliga kycklingbit som var kvar. Tur att det var klibbris för annars hade jag blivit utan lunch.

brun kycling

Trodde det var tisdag och vilken besvikelse när man inser att det BARA är måndag.

Åker till Marjo efter jobbet och vad gör jag?

Snubblar i hennes lilla 2-stegs trapp och flyger bokstavligen in till henne. Snacka om entré, snygg var den inte men det var en entré  😀

Har fnissat åt mig själv flera gånger idag. HöHö!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *