Ledig lördag

När vi för en gångs skull har en ledig lördag ska jag vara förkyld. Dötråkigt!

Jag har ändå fixat och donat lite här hemma. Satt upp nya gardiner i sovrummet, tvättat, diskat och plockat lite. Inte för att det syns att jag har plockat för det är grejor överallt. Fattar inte var alla grejor kommer ifrån?

Jag har lite oflyt med det jag behöver. Allt är slut, eller finns inte som jag vill ha. Igår före Antons innebandymatch åkte vi in på Ikea. Jag skulle köpa strykband – snabbfållband till gardinerna men dom var så klart slut.

Tur att man har snälla vänner. Idag hade jag ingen ork alls att åka ut men Camillaz hade band hemma och var så snäll och kom förbi med dom  🙂

snabbfållband

Jag tog en tupplur på eftermiddagen och sen kom Milla, Wilmer och Alfons och tittade på Brynäsmatchen. En match som Brynäs återigen förlorade. Tungt nu…..

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.