Dagens outfit

Efter fyra års ont i foten var det dags för Malins operation.

Uppe i ottan och på plats i Dagkirurgens nya fina lokaler 07:20. Både Malin och jag fick grymt snygga kläder. Mössan är bara bäst  😛

Efter att ha pratat med narkos och läkare lämnade jag Malin och åkte till ishallen där Anton spelade skol-DM i hockey. Hade verkligen ingen ro att vara där så jag åkte till jobbet och där hade jag inte heller nån ro. Blir oerhört rastlös av att bara vänta.

11:15 ringde Malin och berättade att hon var vaken.

SKÖNT!

Operationen har gått bra och förutom det instabila ledbandet som dom förstärkt så hade hon en lös broskbit som legat och gnagt mot leden som blivit alldeles inflammerad. Det var alltså inte undra på att hon haft ont. Man kan ändå undra om broskbiten varit lös sedan första gången hon stukade foten. Hon har alltid sagt att det är nåt fel i foten och läkarna har sagt att det är en vanlig stukning  😕

Aja, nu är det gjort och vi får hoppas att det blir bra. 2 veckor gips utan att stödja på foten följt av 4 veckor med nån plastortros pjäxa (typ).

Det är oerhört jobbigt att vara mamma en dag som denna, milt sagt mentalt påfrestande.

Malin op

1 reaktion på ”Dagens outfit”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *