10 dagar

Idag har det varit en fram och tillbaka dag. Strax före lunch agerade jag färdtjänst till Malin som skulle till tandläkaren. Efter lunch besökte jag kiropraktorn. Egentligen borde jag ha gjort det för flera månader sedan……

Efter jobbet åkte jag till Marjo och fick både naglar och fransar fixade. Bra mycket renoverat idag.

Malin räknar dagar och idag var sista dagen för henne att ta den blodförtunnande sprutan. Tack CamillaZ och Jessica för hjälpen dessa 10 dagar ♥

På måndag är det borttagning av gips och stygn. Jag hittade en blogg om en tjej som gjort nästan exakt samma op som Malin. Hon ligger 10 dagar före men vill du läsa vad Malin har att vänta kan du göra det HÄR

När Malin läste igenom bloggen gav hon ifrån sig ett tjut då hon insåg att man kan äta tabletter istället för att ta sprutor för blodförtunnande  😕  Varför fick inte hon det?

10

 

1 reaktion på ”10 dagar”

  1. Hej Ewa!
    Vad kul att du hittade min blogg! Det är just därför jag började med den, för att de i samma situation skulle se hur tillfrisknandet är! Har själv letat massa på nätet innan jag opererades för att se vad som väntade!

    Vad synd att din dotter var tvungen att ta sprutor! För mig var det helt omöjligt då jag är pinsamt rädd för sprutor och sa detta till min doktor. Han berättade då att det fanns ett alternativ: Xarelto, relativt ”ny” medicin. Det ger samma effekt som sprutorna och har eg bara en negativ bieffekt och det är att man måste undvika att ”klanta” till det genom att slå sig eller måste opereras då man blöder lättare och blödningen är svår att stoppa!

    Hoppas på snabb tillfriskning för din dotter och vad skönt att hon slipper sprutorna hädanefter!

    Åse

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *