Fifty Shades of Grey

Jag är en av få som inte är nåt större fan av  böckerna 50 Shades. Jag lyssnade ca 2/3 av första boken och sen orkade jag inte mer. Seg, långtråkig och ganska händelselös.

Tänkte därför att filmen skulle falla mig bättre i smaken och eftersom typ alla, oavsett om man läst böckerna eller inte, säger att filmen är jättebra och timmarna går jättefort så borde jag också tycka så.

Nu har jag inte sett den på bio utan hemma i soffhörnet och jag såg ungefär halva igår kväll och resten idag. Bara det – att jag delar upp den på 2 dagar……

Men alltså vad är det som är så bra? Är det nåt fel på mig? Filmen var exakt lika seg som boken men OK, jag måste ändå medge att jag är lite nyfiken på vad som händer i nästa bok/film.

Några 5 stjärnor får den i alla fall inte av mig :/

fifty shades

2 reaktioner på ”Fifty Shades of Grey”

  1. Håller med dig i allt du skriver, jag är en av dom som inte orkade läsa klart boken, gav därför filmen en chans, men guuud så seg film. Dessutom är Mr Grey alldeles för ung för mig, tyckte nästan han såg lite pojkaktig ut och inte alls så manlig som jag föreställt mig.

  2. Tillhör din del av befolkningen, totalt bortkastad tid på en j*kla bok! Och sen upptäcka att skiten hade två uppföljare #%€¥£@ (läste INTE fortsättningen)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *