Vidgat mina vyer

Så var det dags för tjejträff igen. Denna gång hos Marie i N. Åbyggeby. Har aldrig varit där så jag var ju tvungen att sätta på GPS:en. Men alltså, jag har nog aldrig varit i N. Åbyggeby i hela mitt liv. Väl inne på rätt väg säger GPS:en att jag var framme men det kändes inte rätt så jag var tvungen att ringa och fråga.

Jag skulle åka en bit till och när jag väl klivit ur bilen säger jag till Marie

Men hon sa att jag var framme där borta.

Vem sa det? frågar Marie

Ja men Ulla!

Vilken Ulla?

Ulla i GPS:en  😀

Ulla och jag är inte alltid överens om man säger så  😛

tjejträff

 

Måste säga att det var en riktigt tråkig väg att köra. Drog ett SMS till syrran och ibland blir det lite fort och fel och telefonen skriver liksom lite av sig själv. Man kan få sig ett gott skratt i alla fall.

tokigt sms

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *