Det är bara att acceptera, vad ska man göra?

1 juni 2015, nästa vecka är det skolavslutning.

Var tog maj vägen, eller rättare sagt var tog våren vägen? Juni, är inte det en sommarmånad?

Enligt Sveriges Radio har vi haft den kallaste och regnigaste maj på 50 år. Jaha, men då har vi fått uppleva det också  😕 Ska vi se det som positivt? Nä, fy fan, jag måste få gnälla nu. Vi har så lite sol och värme på ett år och det här är inte bra. Urghhh!

Ge mig sol!

sol 001

Maj månad hade mer nederbörd än normalt och var även kallare än den brukar. Medeltemperaturen har inte varit så kall under maj månad på 50 år som den var i år. Bedrövligt, men när värmen kommer så blir det riktigt bra, säger Jan Wolfatz i Falun.

Jaha, men när kommer värmen då?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *