Krångla till det

Blir SÅ trött på mig själv. Måste man vara ute i sista sekund?

Det är lätt att hitta skjorta om man har en tioåring men det har inte jag. Hur urplockat kan det vara? Kände svettattacken komma när jag sprang som en yr höna på köpis idag.

Innan klädaffärerna öppnade hade jag hunnit med både Ikea och Coop.

Jag har ju fått för mig att jag ska göra portionscheescake. Jag har nog dragit runt på alla affärer som finns bara för att hitta den perfekta bakformen. Jag har väl inte hittat den perfekta men den jag hittat får duga. Varför inte göra det enkelt, några stora och sen är det klart. Nej, har jag fått för mig nåt så har jag  😕

Vi har firat Elin och Ida och Anton har spelat match mot Sätra. Det stod 0-0 ända till slutet då Sätra gjorde 1-0 och med bara typ minuten kvar gjorde Valbo 1-1 på en frispark. Jag spelade bra på läktaren och Mia fick passa sig som satt bredvid  🙂

Nu är många punkter avprickade men många återstår.

grön bock

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *