Otippat?

08:10 igår morse landade vi på Arlanda. Det var en lång natt om man säger så. Det blev inte mycket sömn heller. Slår väl aldrig fel att man har nåt störande moment när man helst av allt bara vill sova.

Barn som skriker och sparkar en i ryggen hör väl till när man flyger men att ha en människa bakom sig på bussen i 2 timmar som hostar tamejfan hela tiden hör inte till. Man måste inte ta i från tårna och man kan faktiskt försöka dämpa sig lite. (nu kom agroewa fram)

Nu är vi i alla fall hemma, vi har haft en toppenvecka – som vanligt.

på väg

 

1 reaktion på ”Otippat?”

  1. Men ååå vad härligt ni haft det, läst igenom alla inlägg. Underbart! Och vilket stiligt hopp ner i poolen 🙂 hehe Jag kan inte heller dyka, störtomöjligt! Knappt jag kan slå en kullerbytta. Nu är ni väl bruna och fina!
    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *