Bilbingo – Tutbingo

Frågade Larsson om vi skulle hitta på nåt. Jaha, som vad? I samma veva såg jag att Soppis skulle till Forsbacka på tutbingo så vi bestämde oss för att åka dit.

Herregud vad mycket bilar och folk det var där. Det blev många att heja och prata med.

Nu var ju vi ruskigt orutt och visste inte alls hur det gick till. Vi köpte i alla fall våra brickor och det var många men så här i efterhand var det för få. Vi lämnade vår bil och hoppade in hos Soppis och Karro. Tur att Karro var så rutinerad och kunde förklara  😀

Med en varsin bricka till varje spel blev det liksom väntetid innan nästa nummer kom (lite trist) och därför bör man ha minst 2 brickor. Vi var ljusår ifrån Bingo och då menar jag verkligen ljusår! Skitspel  😛 Det är bara att inse att jag är en riktigt dålig förlorare.

Nej men det var helt OK och nästa vecka åker vi till Forsbacka igen.

tutbingo

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.