Torrspy vid Öjaren

Ännu en underbart varm, solig dag (kan inte tro det är sant). Git, Linnea och jag åkte till Öjaren för lite sol och bad. Eller bad är väl synd att säga. Linnea och jag doppade fötterna och stänkte lite vatten medans Git gladeligen tog sig ett riktigt dopp. Det var SVINKALLT i vattnet.

Vid Öjaren finns ingen toa men väl ett utedass. Jag hade ingen lust att sätta mig i skogen så jag gick in på dasset. Det gick bra från början men sen kände jag kväljningarna. Innan jag fick upp dörren ulkade jag. Git asgarvade och då kom nästa ulkning och Git asgarvade. Men alltså jag torrspydde 3 gånger och tårarna forsade. Utedass är inte min grej 😛

öjaren

Malin har jobbat hela dagen och på kvällen grillade vi och satt ute och åt. Inte var dag det händer denna sommar.

Nu har vi hämtat Anton och Edvin på tåget. Dom har haft en grym vecka i Umeå! Dom har hunnit med så mycket roligt tillsammans. Igår åkte dom vattenskidor och ring efter båt och vi hann bara krama om Anton och säga hej så frågade han om vi inte kan köpa ring och båt 😀

Känns otroligt att 3 familjer som vi föräldrar bara hälsat på har tagit hand om våra grabbar på bästa sätt denna vecka. Jag känner mig lika glad som Anton över resan. Det är en sak att vilja åka och en helt annan sak att verkligen göra det. Tufft gjort och dom växte nog nån centimeter av upplevelsen. Nu hoppas vi få besök av Umekillarna på jullovet ♥

hemma igen

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *