Sjödin Cup U14 – dag 2

Jag tror jag sov före 22 igår och ändå har jag varit jättetrött idag. Det värsta är att man har en hel arbetsvecka framför sig 😕

Återigen hade Valbo första match 08:00. (vem har lagt spelschemat??) Boo stod för motståndet och Valbo vann med 3-0.

Valbos andra match för dagen och sista match i gruppspelet var mot Tullinge. Matchen slutade 2-2 och måste avgöras på straffar. Jobbigt läge, sonen i mål, mamman nervös men det gick ju galant och Valbo vann.

Valbo vs Tullinge

Det var en jämn tabell och Valbo behövde en vinst efter full tid för att få spela finalen men nu fick dom spela bronsmatch mot Västerås istället. Västerås var lite bättre i den här matchen och vann med 1-0. Grattis Västerås till bronset!

Fjärde plats i Sjödin Cup U14

Finalen gick mellan Arlanda Wings och Strömsbro. Arlanda spelade riktigt bra och vann stort med 7-2. Resan hem till Arlanda gick nog betydligt lättare än resan hem till Strömsbro. Grattis Arlanda till Guldet och Strömsbro till silvret!

Malin och Olivia delade ut medaljer.

medaljutdelare

Tack alla som var med – spelare, ledare, föräldrar, domare och alla andra. Jag antar att vi kör igen nästa år – ännu mer rutinerade.

Over and Out!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *