Rogivande

Är inne i en period då det inte händer så mycket. Det mesta av tiden går åt till att jobba. Är det så man ska ha det? Jag tycker fortfarande att heltid borde vara 6 timmar per dag. Kommer aldrig att hända så länge vi lever men det sista man ska ge upp är hoppet.

Har varit på vattenjympan och det kanske var 1/2 grad varmare än förra veckan. INGEN kan kalla mig vattenkruka efter den här vintern, INGEN!

Ikväll dricker vi Friggs te – Kvällsro

Inte för att jag har några problem att komma till ro och somna. Tar typ 5 min så sover jag 🙂

 

1 reaktion på ”Rogivande”

  1. Låter gott! Jag har snöat in mig på grönt te, särskilt med mintsmak. Men du, jag tror inte heller vi får uppleva 6 timmars arbetsdag,..fast jag vet en sak som skulle kunna innebära det 😉 Stor kram, och trevlig halloween! /Lisa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *