En Lördag

Sov länge imorse, skönt som sjutton.

Åkte till Kasthallen på match. Man kan summera de 3 perioderna så här. Tråkig – Bra – Jobbig. Valbo vann matchen med 6-3.

Huge Valbo

Åkte till Ikea och lämnade tillbaka allt som var fel och köpte nytt som passade mycket bättre. Jag har rensat bort hur mycket som helst och vad mycket plats vi plötsligt fick.

Ska bara komplettera med lite fler lådor så det får jag fixa imorgon.

Anton åkte med Adam till hallen för att friåka. Tex och jag åkte lite senare och hemma är det jag som sköter och bestämmer över tvättstugan men på hallen är det Tex. Idag har jag fått lära mig hur tvättstugan där går till. Tröjorna ska hänga i nummerordning och damaskerna ska hänga i nummerpar. Riktigt bra teamwork 🙂

Idag var det ombytta roller. Adam i mål och Anton ute, Elias var också med.

nickback

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *