Saknade en dänga

Anton och jag sov länge idag. Kände nästan att det blev lite stressigt för att hinna till samling i Strömsbro strax före 12. Milla och jag hann ner på stan innan matchen började och vi gjorde ett gemensamt riktigt bra köp.

Matchen vann Forsbacka med 9-2 och det blev dirr hem och vidare till Nickback då Anton skulle se J-20 match.

Idag var också dagen vi väntat på länge. Carola – Min Bästa Jul på Konserthuset. Vi fikade tillsammans på Waynes före. Jag totalsågade stället då Maria och Milla fick varm macka som var blöt och jag fick världens torraste morotskaka. Urk!

Jag gillar verkligen Carola men idag blev det lite för mycket Halleluja Moment för min smak. Eftersom hon ställde in förra konserten hade hon väl kunnat chocka alla och rivit av nån gammal 80-tals dänga 😛

Nej då men det var en trevlig kväll med både bra musik och sång. Pianisten var en klass för sig. Grymma miner på den karln. Milla och jag hade full sjå att hålla oss för skratt 😀

Carola

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *