Sandviken x 2 och första ljuset

Igår spelade Anton match mot Sandviken i hockeyn. En riktigt bra match som slutade med vinst 4-2.

Sandviken Valbo

Idag sov jag till halv 11 😮 riktigt skönt men dagen går alldeles för fort.

Jag åkte till mamma och pappa men mamma var inte hemma. Jag och pappa åt kålpudding till lunch, mm vad gott, det var inte igår jag åt det. Tex ångrade att han inte följde med.

Mötte upp Milla på Rusta där jag köpte ljus och kulor till adventsstaken. Hann hem och satte upp några stjärnor i fönstren men ljusfatet till adventsljusen hittade jag inte. Måste ha lagt det på ett nytt smart ställe. Hann inte leta vidare innan jag skulle iväg till Forsbacka på innebandymatch.

Matchen som blev oerhört jämn, hård och spännande spelades mot Sandviken och den slutade 2-2. Tror aldrig jag har sett en innebandymatch där det gjorts så få mål. Anton åkte på en lårkaka och trots att han inte kunde springa fullt tyckte han matchen var jätterolig att spela.

Forsbacka Sandviken

Svängde in till Kristin, Alex och Love innan vi åkte hem och jag fortsatte leta efter ljusfatet. Jag hittade det minsann och jag gjorde tydligen en ny jullåda förra året som jag helt glömt bort.

Har haft lite dåligt samvete att vi är typ dom enda som inte gjort advent men nu brinner första ljuset hos oss också 😀

första advent

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *