24 timmar

Efter att i torsdags suttit och snorat och snörvlat på jobbet (vill inte tänka tanken på att jag smittat nån till jul) var jag igår hemma från jobbet. Mådde som ett riktigt arsle och sov typ 24 timmar i sträck.

sjuk

I morse vaknade jag kvart i 8 😮 mådde SÅ mycket bättre än igår men LÅNGT ifrån bra. Har snutit upp en hel bal med papper och näsan är alleles torr och skrövlig. Bihålorna värker och tandraden känns som den ska ramla ur. Usch vad jag gnäller nu men det är fan inte kul.

Av rent ego skulle jag vilja se Antons match mot Brynäs idag men jag vill inte riskera att smitta någon annan så jag stannar hemma.

Hoppas att alla friska snälla mammor ger mig en bra update från matchen. Lycka Till grabbar!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *