Klappkass

Idag blev det en kortkväll. Det var riktigt länge sen sist och jag hade nog glömt bort hur det är när vi spelar.

Men alltså jag måste vara sämsta förloraren i hela världen och då menar jag RIKTIGT dålig förlorare. Det är inte kul! Det jäkliga är att jag mest blir irriterad på mig själv för jag är så kass – klappkass. Det spelar liksom ingen roll hur jag spelar så åker jag dit i alla fall åsså frågar Tex varför jag sparar dom höga korten?! Men herregud, lägger jag dom först får jag en hjärter i alla fall…..

Jag håller inte reda på vilka kort som lagts, jag har full sjå att hålla koll på vilket kort jag nyss lagt.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Surhjärter, ska aldrig mer spela det skitspelet 😋

Det behöver jag nog inte heller för nästa gång ska Chrille döpa om det och säga att vi spelar Dam 😀

kortkväll

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.