Snart jubileum

Varje månad i fyra och ett halvt år har Petra och jag ätit lunch tillsammans. Vi måste nog ha jubileum i år 😀

Vi har ätit på olika ställen genom åren och på senaste tiden har vi ätit på Nian. Jag körde som vanligt upp på p-huset så nära automaten man kan komma, väl förberedd med kortet. Ja men tror ni att jag fick ner rutan??? -20 grader, påpyltad och kände mig som en michelingubbe. Kunde alltså knappt röra mig, körde fram en bit, öppnade dörren och sträckte mig snett bakåt, runt dörren och fipplade i kortet. Puh! Självklart hade jag en bil bakom 😋

Petra

Det blev ingen Love-dag idag det blev en Milly-dag. Det var typ 2 veckor sedan vi träffades och det är väl alldeles för länge….. i helgen får Love besök 😍

Milly

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.