Stil och finess

Alla människor är olika. Det kan man säga att jag och Malin är ibland. Kanske inte i sätt och utseende men däremot hur vi gör olika saker.

Malin tycker att jag är perfektionist. Det tycker inte jag men jag är nog ganska noggrann i vissa saker jag gör.

Igår bad jag Malin hjälpa mig att duka. Det gjorde hon så snällt 😊 Hon kanske inte dukar som jag tycker att man ska duka men vad är det som säger att mitt sätt att duka är rätt sätt att duka? Hon liksom slänger ut grejorna på bordet.

duka

Idag gjorde jag ett ryck i tvättstugan och bad henne ta reda på sina kläder. Hon kommer ner i tvättstugan och står och tittar på mig när jag stryker. Efter 10 minuter tycker jag inte hon bara ska stå där utan ber henne vika handdukarna. Det gör hon. Kanske inte riktigt på det sätt jag tycker att man ska vika handdukar. Men vad är det som säger att mitt sätt är rätt sätt av vika handdukar?

Eftersom det inte händer så mycket för henne och hon mest bara skrattar blir jag lite irri och säger

Det finns liksom ingen stil och finess i det du gör

Hon garvar ännu mer och naturligtvis har hon filmat mig när jag säger så.

Här är verkligen beviset, gissa vilken handduk Malin har vikt och vilket jag har vikt?

Jag är otroligt glad och tacksam att hon hjälper mig och hon förstår verkligen vad jag menar och håller med. Hon VET att hon är slarvig men i hennes värld spelar det ingen roll när dom ändå ska ligga i ett skåp. Finns väl en poäng i det men det ser finare ut i skåpen om dom är fint vikta.

Love You Malin 😍

vika handdukar

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.