Företagshockey Valbo HC

Efter en ganska jobbig vecka är det äntligen fredag.

Vissa helger är mer uppbokade än andra och det här är en riktigt uppbokad helg.

Lenas jobb Bilbolaget LV har spelat Företagshockeymatch på Nickback och Team -02 har ordnat med arrangemanget. Anton och Edvin stod i mål då dom saknade målvakter och naturligtvis spelade Lena och Anton inte i samma lag 😊

Dom avslutade med att äta grillbuffé i Sportbaren och jag tror det blev en riktigt lyckad tillställning då alla var nöjda och glada.

Vet du någon som är intresserad av att spela företagshockey – kontakta mig gärna.

Lena och Anton

Vi skyndade vidare till Sandviken och Göransson Arena där det spelas fotbollscup hela helgen. Valbo mötte GGIK och det gick inte så jättebra, förlust med 10-3. Jag fick sötaste Milly i knät och hon stormtrivdes. Nu har hon sett sin första fotbollsmatch och fler lär det bli 😍

Göransson cup

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.