Vinst och förlust

Lördag – solsken – en vårdag – blå himmel – Brynäsvallen – semifinal – Brynäs – Valbo

Det började inte så bra och efter 07:32 i första perioden låg vi under med 3-0. Dom gjorde en riktigt bra andra period och spelade upp sig till 3-3. Matchen slutade dock med förlust 5-3. Brynäs var lite bättre och nu önskar vi dom all lycka till i finalen.

Våra grabbar får spela bronsmatch mot Strömsbro eller Bollnäs. Go Valbo!

Brynäs Valbo

Vi köpte hämtmat och åt den hos C & M. Tror halva stan skulle köpa kinakäk vid Krysset och när vi kom hem fick alla sin mat utom jag. Dom glömde stoppa i min låda i påsen 😧 Tur att man får så mycket mat där så jag fick äta lite av alla och blev mätt ändå.

Så var det dags för stora finalen i Mello. Heja Frans! och Frans vann!!!! Då får vi säga att rätt låt vann i år 😀

Jag blev lite förvånad att Oscar Zia fick så många poäng. En låt som är totalt färglös. Kommer inte ens ihåg den fast jag försöker minnas.

vinnare Mello 2016

Vi avslutade med kortspel – Hjärter – surhjärter. Jag har sånt pokerfejs så INGEN kan läsa av mig. HeHe! eller inte…..

Vi skrattade så tårarna rann och fick ont i magen 😂

Men jag VANN! För en gång skull vann JAG!

hjärter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.