Tuffa på

Sov som ett arsle i natt. Jag körde minsann buss som var som en långtradare. Det fick fort och jag hann liksom inte bromsa i tid före svängarna. Det var svettigt värre, vaknade men somnade ganska snabbt igen.

Sällan jag vaknar på natten men när jag gör det känns det som jag inte sovit nånting.

Tur att det är bästa dagen på veckan – Lovely Friday – Tacofredag. Malin gjorde oss sällskap idag, riktigt trevligt. Hon är inte hemma så ofta nu för tiden så Tex frågade om jag bakat till finbesöket 😊

Trots att det är mars spelade vi julklappsspelet. Tyckte Anton skulle sätta på sig en tomteluva men han vägrade. Alla fick paket och alla var nöjda, eller nästan i alla fall, Anton slog aldrig lika och blev ungefär lika sur som mig när jag spelar kort. Kan ana vem han brås på….

julklappsspelet

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.